Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


alkusivu

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
alkusivu [2015/07/07 13:46]
Erkki Joensuu [Ohjeita, kysymyksiä & vastauksia (vaatii käyttäjätunnuksen)]
alkusivu [2020/04/25 09:23] (nykyinen)
Erkki Joensuu
Rivi 6: Rivi 6:
 Kirjoittaminen sivustolle vaatii rekisteröitymistä käyttäjäksi. Kertynyt aineisto on kaikkien luettavissa ja rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä korjauksia ja muutoksia tekstiin.  ​ Kirjoittaminen sivustolle vaatii rekisteröitymistä käyttäjäksi. Kertynyt aineisto on kaikkien luettavissa ja rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä korjauksia ja muutoksia tekstiin.  ​
  
-Toistaiseksi ei tallenneta valokuvia eikä sukutauluja,​ siksi sukututkijoiden töitä helpottamaan on [[http://www.koti.mbnet.fi/evijsuku/ |Evijärven sukututkijat ry:n sivustolle]] tallennettu mm. Evijärven rippikirjahakemisto ja Lappajärven seurakunnan kirjaustapahtumat 1664 - 1750 sekä henkikirjoissa 1674-1696 esiintyvät Evijärven kylien ja Purmojärven kylän asukkaat.+Toistaiseksi ei tallenneta valokuvia eikä sukutauluja,​ siksi sukututkijoiden töitä helpottamaan on [[https://evijsuku.mbnet.fi// |Evijärven sukututkijat ry:n sivustolle]] tallennettu mm. Evijärven rippikirjahakemisto ja Lappajärven seurakunnan kirjaustapahtumat 1664 - 1750 sekä henkikirjoissa 1674-1696 esiintyvät Evijärven kylien ja Purmojärven kylän asukkaat.
  
 Jos haluat tallentaa tarinoita sinun täytyy rekisteröityä palveluun ensin. \\ Rekisteröitymistä varten ota yhteys sähköpostilla:​ evijarven.sukututkijat (kissanhäntä) mbnet.fi \\ Sama juttu jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi. Jos haluat tallentaa tarinoita sinun täytyy rekisteröityä palveluun ensin. \\ Rekisteröitymistä varten ota yhteys sähköpostilla:​ evijarven.sukututkijat (kissanhäntä) mbnet.fi \\ Sama juttu jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.
alkusivu.1436276760.txt.gz · Viimeksi muutettu: 2015/07/07 13:46 / Erkki Joensuu